петък, 7 юни 2013 г.

Румен Дунев отказва заявката си за участие в ЗМ "Плевен" 2013, наред с още трима пилоти

 За съжеление АКСК "Плевен Рейсинг Тим" трябва да ви осведоми за отказаната заявка на Румен Дунев, пилот на Дунев Рейсинг с автомобил Мицубиши Лансер Ево IX, многократен шампион на страната.
  Ето писмото изпратено днес от г-н Дунев:




До Организатора на Писта Плевен
АКСК Плевен Рейсинг Тим


   Уважаеми Г-н Пондев,
   Бих искал официално да ви уведомя, че няма да мога да взема участие в Четвърти кръг от Пистовия шампионат на България. Причината за това е следната:
   На 31.05.2013г. изпратих официално запитване до БФАС за потвърждение на това, че пилота
Румен Бончев Дунев няма наложени наказания към същата дата. В следствие на което, отговор беше даден едва вчера 06.06.2013г. Направих всичко възможно в рамките на днешния ден да бъда лицензиран към немския отбор Адреналин-Моторспорт. Де , но за съжаление процедурата по издаване на лиценз е процес, който не може да се осъществи в рамките на 1 ден, а причината е в издаването на постоянен адрес в Германия.
   С настоящето писмо ви уведомявам, че участието ми става невъзможно. Що се отнася до предложеното от вас решение на проблема, а именно издаването на еднократен лиценз, който аз или Вие като Спортен Клуб трябва да се заплати на БФАС, бих искал да ви информирам, че отдавна съм взел еднолично решение да не инвестирам и финансирам под каквато и да е форма БФАС в сегашното му състояние и състав. Подробности около целия този казус ще оповестя на един друг етап.
   Моля своевременно да уведомите чрез сайта на вашия клуб отказа ми за участие, за да не се заблуждават зрители и фенове, които ще изминат стотици километри, за да гледат битки и автомобили, които всъщност няма да присъстват.
   Моля още веднъж да бъда извинен за проблемите и неудобствата, които ви причинявам, макар и по независещи от мен причини.
   
   София                                                                                          Поздрави
   07.06.2013                                                                                Румен Дунев

  
 За голямо съжаление на публиката, още трима български пилоти осведомиха, че няма да могат да вземат участие в състезанието. Това са Петър Петров и Станимир Урумов - АСК Вромос Бургас, и Владимир Илиев - АМСК Боила автомотор спорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар