четвъртък, 13 декември 2012 г.

Тестове преди официалното представяне на отбора и новият VW Polo WRC (ВИДЕО)

   Отборът на Volkswagen Polo R WRC направи своите тестове преди официалното представяне на новият автомобил за Сезон 2013.
   Миналият месец Volkswagen Motorsport начело с финландският пилот Яри-Мати Латвала направиха своите тестове в местността Гуанахуато, Мексико.
   Поради пътен инцидент тестовете трябваше да се преустановят незабавно. Ударът е станал на главен път, докато финландецът се е прибирал към сервизния си парк. Челно, Polo-то на Яри-Мати се удря в друга кола превозваща семейство. Пострадалите са били прегледани първо от лекарите на Volkswagen Motorsport, а след това са транспортирани в болница. Шофьорът на леката кола който е глава на семейството е претърпял леко
мозъчно сътресение. На майката са били открити счупвания на носа, докато дето в колата е невредимо. Яри-Мати Латвала и неговият навигатор Мико Антила са се отървали невредими.
   След инцидента тествоият автомобил на Volkswagen - Polo R WRC е бил леко повреден, но след ремонтирането тестовете са продължили по-късно в същия ден.

   Една седмица по късно в планините на Mont Gerbier de Jonc, Ардещ, французинът Себастиян Ожие направи своите снежни тестове за първото рали от сезона Монте Карло.     Официалното представяне на Volkswagen Motorsport и VW Polo R WRC ще се проведено идващата събота 15.12.2012 в Монако, в присъствието на Карлос Сайнц, Юха Канкунен, Марко Ален, Ханс-Йоахим Щук и Джеки Икс. 




















Video by www.youtube.com






Няма коментари:

Публикуване на коментар